carolien gebruik van medicijnen

Een man had alle medicijnen, potjes vitaminen en mineralen mee. Werken deze medicijnen goed bij mij? Werken de medicijnen goed samen? Werken de vitaminen en mineralen bij mij? En werken ze goed met de medicijnen? Is er overdosering en onder dosering van medicijnen? Kan de werking van alles wat ik extra naast de voeding inneem, verbeterd worden? Dit alles was ter voorbereiding op een afspraak met een specialist.

Op verschillende HBO opleidingen heb ik geleerd en toetsing gehad over de groepen geneesmiddelen (farmacologie), maar graag voel ik zonder dat ik de naam weet in op de medicijnen en de mens. Soms ervaar ik dan eerst de emoties van de gebruiker; De meneer die alle potjes mee had, slikte alle voorgeschreven en geadviseerde tabletten, maar wilde het (eigenlijk) niet en had in een aantal tabletten ook geen vertrouwen, hij ervoer geen resultaat voor onder andere zijn ontstekingen. Er was ook weinig werking bij hem. Hij had dit al vaker besproken met de arts, maar er waren geen andere medicijnen.

De man kan in samenspraak met de arts een natuurlijk alternatief gebruiken. Dat is anders denken en leven. Leven met meer vertrouwen in de natuur en het genezend vermogen van het lichaam. (Stuur gerust een mailtje als je de ‘recepten’ voor deze ontstekingsremmers wilt ontvangen). Daarnaast kreeg de man adviezen mee om te bespreken met de specialist. Een andere meneer had  er moeite mee om een grote tablet in te nemen. Hij had een kleinere doorgang en zo bleef de tablet vaker wat vast zitten in de keel. Dat vind ik ook iets om te bespreken met de arts.

Een bepaald medicijn voor een mevrouw valt verkeerd. Ze slikte al vele jaren antidepressiva. Zij had ook een probleem aan haar schildklier, waar ze dus verschillende tabletjes voor kreeg. In haar lichaam was een duidelijke verbinding van de antidepressiva met de schildklier. Mijn advies was om een andere antidepressiva te vragen aan de arts. Mogelijk door deze verandering kreeg ze meer energie, ging ze meer sporten, viel ze flink af en gebruikt ze nu geen schildkliertabletjes meer.

Ons lichaam is een fantastisch mooie fabriek waar het fijn is als het op rolletjes loopt.

Reageer gerust;info@carolienjonkman.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.