burgerbelangen doet laatste oproep voor enquete

“Tot nu toe zijn vooral de groenorganisaties betrokken bij het nieuwe beleid. Wij vinden het van belang dat met name ook de ervaringen en wensen van mensen binnen de bebouwde kom meegenomen worden. Hun woongenot wordt dagelijks beïnvloed door bomen en openbaar groen rond hun woning. En zij hebben allicht goede ideeën hoe dat beter of anders kan”, aldus Ben Nijboer van BurgerBelangen.

Het invullen van de enquête van Burgerbelangen kan nog tot en met zondag 9 oktober. De enquête is te vinden op de website staging2.burgerbelangenraalte.nl 

Ook de mensen die onlangs hebben meegedaan aan de enquête van de gemeenten worden uitgenodigd de vragenlijst van BurgerBelangen in te vullen, met name omdat bij de vragen het aantal keuzemogelijkheden ruimer zijn. Bovendien is er bij elke vraag ruimte voor een persoonlijke toelichting.

Het onderzoek van BurgerBelangen bevat de optie om naam en mailadres op te geven, zodat men gericht over de uitkomsten geïnformeerd kan worden. Wie de vragenlijst anoniem wil invullen kan deze vragen overslaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.