broekland wint van haarle maar komt te kort voor periodekampioenschap

Broekland ging met een 0-1 voorsprong aan de thee door een doelpunt van Ruben Simons. Twee goals van Aron Schiphorst brachten Broekland, ook gezien de overige tussenstanden, naar een periodetitel. Omdat Jari ten Have namens Haarle in de laatste minuut nog wat terug deed in de vorm van een doelpunt, ging het feestje echter niet door. Ook de concurrenten van Broekland (Lettele en Dalfsen) hielpen niet mee door hun wedstrijden te winnen. Zo won Lettele met liefst 6-0 van De Gazelle en Dalfsen won met 1-3 van Be Quick Zutphen. Op doelsaldo mocht Lettele zich uiteindelijk de periodekampioen noemen.

Broekland-trainer Richard van Dellen is teleurgesteld over het mislopen van de eerste periodetitel. “Het was superbelangrijk dat we de drie punten pakten, dat staat buiten kijf. Maar het is teleurstellend dat we het toetje nu mislopen. We hadden gewoon geen tegendoelpunt moeten krijgen.”

Over de overwinning is Van Dellen wel te spreken. “Haarle zei ook dat het een terechte uitslag was. Wij lieten de bal beter rondgaan en creëerden veel meer kansen.”

De tweede periode gaat voor Broekland aankomende zondag van start met een thuiswedstrijd tegen Diepenveen, terwijl Haarle op bezoek gaat bij Dalfsen. Beide wedstrijden beginnen om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.