broekland maakt zich op voor elfde boscross broekelo

Ook dit jaar zijn de creatieve hindernisbouwers weer druk geweest en hebben zij weer veel nieuwe creaties bedacht. Eén van de meest opvallende is dit jaar een heus gebit, met boventanden en ondertanden, waar paard en ruiter doorheen moeten springen. Maar ook een boot staat als hindernis in het bos.

Niet alleen voor de ruiters en paarden is dit een prachtig evenement, ook voor de wandelaars is het genieten. Langs het parcours is een wandelpad, waar bij elke hindernis een mogelijkheid is om even een kijkje te nemen hoe er gesprongen wordt.

Op zondag is er een gezellige fair met leuke kraampjes, lekker eten, drinken en genoeg leuke en spannende dingen voor de kinderen. Kortom Broekelo is een dag uit voor het hele gezin, of je nu wel of niet van paarden houdt.

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober beginnen de sporters om 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie en de startlijsten kun je kijken op broekelo.nl. Hier staan ook foto’s van andere jaren om alvast een beetje in de stemming te komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.