basisschool de linde mag zich kwadraatschool noemen

Vorig schooljaar is er een audit afgenomen om te kijken of De Linde voldoet aan de eisen om een kwadraatschool te mogen zijn. Jan van der Poel (alg. dir. van de Federatie Veluwezoom en IJsselstreek) is op school geweest om de audit af te nemen.

Tijdens deze audit is duidelijk geworden dat de school zich voldoende inzet voor begaafde leerlingen om het certificaat te mogen ontvangen. De Linde krijgt daarom een bordje op de gevel en mag een folder uitdelen aan de gezinnen die de school bezoeken.

Burgemeester Dadema, een wethouder en Jan van der Poel zullen op donderdag 3 november het bordje onthullen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.