bankmedewerker met babbeltruc op rooftocht in raalte

Rond 15.00 uur belde een getinte man van tussen de 20 en 30 jaar aan bij de vrouw in Raalte. Hij deed zich voor als medewerker van de Rabobank en vertelde op bezoek te komen vanwege een nieuwe bankpas.

Het potentiële slachtoffer trapte gelukkig niet in zijn onzinverhaal en wees de man resoluut de deur. Banken werken namelijk nooit op deze wijze. Oplichters daarentegen, gebruiken deze smoes vaker om binnen te komen, gegevens te achterhalen en vervolgens een bankrekening te plunderen.

Zwarte BMW
De man ging er vandoor, maar is mogelijk nog actief in de regio. Blijf dus waakzaam. Hij droeg donkere kleding en rijdt vermoedelijk in een zwarte BMW.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.