bajo bouw and ijzerwerken viert 15 jarig jubileum

Bajo heeft de agrarische bouwsector eigenhandig naar een next level gebracht wat efficiëntie betreft. Bajo staat dus niet alleen voor beproefde traditionele methoden, ook de integratie van nieuwe geavanceerde technieken tillen de verschillende bouwwerken naar een hoog kwalitatief niveau en maakt Bajo een van de toonaangevende bouwbedrijven uit onze regio. 

De kern van Bajo wordt gevormd door de twee vrienden Wout Jansen Holleboom en Barry Jonkman. Samen met hun 40-koppen tellende bouwteam staan zij garant voor zowel stevige ervaring als frisse vernieuwing. Een breed platform dat zorgt voor een visie met oog op de toekomst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.