avsalland toppers helpen met scholierencrossloop

En dat is gelukt! Alle kinderen hebben een prachtig parcours gerend, De voorfietser moest een paar keer flink in de pedalen om voor te blijven. Kinderen waren goed opgewarmd door de swingende warming-up. Zowel bij de 1000 meter als bij de 2 kilometer waren de snoetjes toch wat gespannen achter de startlijn. Zit m’n startnummer goed? Veters vast? Jasje aan of uit? Maar eenmaal weg was er bij ieder kind enorme focus om zo hard mogelijk te gaan!

Er werden persoonlijk records gelopen en de appel na afloop smaakte iedereen. Na afloop werden de snelste 3 jongens en meisjes op het podium gehuldigd met een mooie beker. En wat kinderen naast het rennen ook zo goed doen is veel publiek meenemen! Hoe leuk is het aangemoedigd te worden door je oma, opa, vader, moeder? Nou, heel leuk! We kijken uit naar de foto’s! staging2.avsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.