auto service haarle schenkt veiligheidshesjes aan jeugd sv haarle

Veel jeugdspelers van SV Haarle stappen straks na de trainingen bij de club weer in het donker op de fiets terug naar huis. Zowel voor de club als de spelers zelf is het dan ook erg belangrijk dat men voorzien is van goede verlichting en veiligheidsmaatregelen op de fiets, zodat men gezien wordt in het verkeer.   

Aangezien veiligheid in het verkeer ook bij Auto Service Haarle voorop staat schenkt het bedrijf, in samenwerking met BOVAG, aan alle jeugdspelers van de club passende veiligheidshesjes. Het bedrijf levert de club zo’n 150 veiligheidshesjes en daarmee kan de gehele jeugdafdeling van de club worden voorzien van wat extra veiligheid!

Foto: William Kemperman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.