appelloop levert abcdecirkel ruim 350 euro op

Ter gelegenheid van de 20e editie van de Appelloop is de samenwerking met ABCdeCirkel gezocht. ABCdeCirkel is een bevlogen organisatie voor mensen met een niet-aangeboren-hersenafwijking. Cliënten van ABCdeCirkel hebben op de snikhete dag van de Appelloop alle lopers van een ijsje voorzien. Het sponsorgeld komt ten goede aan enkele nieuwe activiteiten van ABC De Cirkel. 

Tevens werd donderdag van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog enkele wisselprijzen uit te delen. De snelste man en vrouw van de gemeente Olst-Wijhe, Leon de Ruijter en Karin van der Toorn, ontvingen de gegraveerde wisselbekers. Omdat het voor de jonge Wijhenaar Leon de derde keer achtereen is dat hij deze wisselbeker won mag hij hem behouden.

De voorzitter van LTO-Salland, Karin van der Toorn, liet zien dat ze nog meer kan dan opkomen voor boerenbelangen en schrijven van columns door keihard te lopen. Ten slotte werd er de prijs uitgereikt aan het snelste bedrijf van de bedrijvenloop. Na al enkele jaren in de top te hebben meegedraaid was er nu echt de eerste prijs voor het farmaceutische bedrijf Abbott te Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.