afscheidscadeau van 2440 euro voor stichting leergeld salland

Stichting Leergeld Salland ondersteunt schoolgaande kinderen (4 tot 18 jaar) die woonachtig zijn in de gemeente Raalte en Olst-Wijhe van ouders met lage inkomens, omdat ze vindt dat alle kinderen mogen meedoen aan sport en cultuur. Schoolgaande kinderen – in de greep van de armoede – kunnen weinig of niet met andere kinderen meedoen. Het lidmaatschap van een sportclub of culturele vereniging is vaak te duur. Dit geldt ook voor activiteiten op school. Op dit moment helpt de stichting bijna 400 kinderen in de twee gemeentes samen.

Jos van den Born is mede-oprichter van Stichting Leergeld en is hier ook een aantal jaren voorzitter van geweest. Hij weet daarom als geen ander hoe hard de stichting het geldbedrag nodig heeft. Hij hoopt dan ook andere mensen en organisaties te inspireren om te doneren aan Stichting Leergeld Salland. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.