advertorial aixam houdt u mobiel

“Dat is dus zo ongeveer het enige dat niet mag met de brommobiel”, vertelt Tino van Autobedrijf Bakker en Zoon lachend. Tino wijst op de 45 KM-aanduiding op de achterklep. Voor een brommobiel is dan ook alleen een AM-rijbewijs nodig. Ook mensen die ooit een B-rijbewijs gehaald hebben, mogen een brommobiel besturen. “Steeds meer senioren die niet snel willen rijden, stappen over op een Brommobiel. Even de garage in rijden, of inparkeren, is geen probleem omdat ze een stuk compacter zijn. Een standaard automaat maakt rijden nog gemakkelijker.

Lage kosten
Een ander voordeel van een brommobiel is dat er ook geen wegenbelasting betaald hoeft te worden. Daarnaast zijn de brommobielen van AIXAM uitgerust met een zeer betrouwbare en zuinige KUBOTA dieselmotor.

Klantenkring
Voor veel mensen is het rijden in een Brommobiel een nieuwe ervaring “Voor de jongeren is het een prima gelegenheid om te wennen aan 4 wielen aldus Tino. Als ze straks voor hun B-rijbewijs gaan, merken we dat ze sneller leren door hun ervaring met een Brommobiel.”

Plezier
Wij beleven veel plezier aan de verkoop van brommobielen. Het geeft onze doelgroep vrijheid en mobiliteit. Laatst kwam een oudere dame nog een bloemetje brengen omdat ze zo blij was dat ze de kleinkinderen nog kon bezoeken en zelf haar boodschappen kon doen. “Daar doe je het voor”.

Prijzen en waarde.
De prijzen van AIXAM starten vanaf €8.650,- en lopen op tot ongeveer €15.000,-Bovendien houdt een Brommobiel zijn waarde als hij goed onderhouden wordt. Een AIXAM wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

Bekijk hier ons complete aanbod: http://staging2.bakker-sibculo.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.