achtste care4kids event groot succes in heino

Er waren diverse activiteiten waar zowel de ouders als de kinderen aan mee konden doen. Gezinnen konden onder andere deelnemen aan een mountainbike clinic, een huifkartocht, demonstraties van politie, brandweer en ambulancepersoneel, een vossenjacht, en een kinderdisco. Voor de eerste maal werd de talentshow ‘Care4Kids Got Talent’ georganiseerd, waarbij ouders en kinderen hun talenten in onder andere zang, acrobatiek, en dans toonden. De animo voor deze activiteiten was groot en zowel ouders als kinderen waren enthousiast.

Naast het begeleiden van de activiteiten boden de vele vrijwilligers zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/of hun kinderen. Dankzij hun belangeloze en enthousiaste inzet en een groot aantal sponsoren konden de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend.

Care4Kids Event 2017
Ook in 2017 beoogt de Care4Foundation een Care4Kids Event te organiseren voor gezinnen waarvan minimaal één van de gezinsleden een zorgvraag heeft. De Care4Foundation heeft de ANBI-status, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Als men het Care4Kids Event wilt steunen kan er een gift worden overgemaakt naar IBAN NL06INGB0000 007575 ten name van Stichting Care4Foundation te Amsterdam o.v.v. Care4Kids Event Heino. Sponsoren kunnen een bericht sturen naar info@care4kidsevent.nl of bellen 088-328 00 40.

Kijk voor meer informatie op staging2.care4kidsevent.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.