zwembad tijenraan start met nieuwe groepstraining aquapower

Instructeur Rob is zelf helemaal enthousiast over deze nieuwe training: “Als je je in een half uur echt helemaal wilt uitleven dan moet je vooral komen! De power spat er van af. Dit is echt iets waar je energie van krijgt, geweldig!”

Aquapower en andere aquasporten gratis proberen
Van 19 t/m 23 september kun je alle aquasporten in Zwembad Tijenraan gratis proberen! De nieuwe trainingen Aquapower zijn op dinsdagochtend om 11.15, donderdag om 21.15 en vrijdag om 9.00 uur. Kijk voor de overige lessen op staging2.sportbedrijfraalte.nl/actieweek

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.