zwangerschapscursus in raalte dalfsen eo

Deze cursus wordt gegeven door een verloskundige en bestaat uit drie avonden voor de bevalling en een ochtend na de bevalling, samen met jullie kindje(baby bewonder ochtend). Jullie krijgen uitleg over de bevalling en het belang van hechting en het ouderschap. Onderwerpen zijn o.a. hoe begrijp ik mijn baby(lichaamstaal bij baby’s) ; huilen en slapen; uitleg Dunstan babytaal; de kraamtijd etc. Bij de cursus hoort een cursusboek. 

Start cursus Dalfsen: 26 oktober as.

Start cursus Raalte (bij verloskundige praktijk het Hart) 4 oktober as. van 19.00-21.00 (andere data zie website).  nieuwsgierig geworden? Kijk dan op mijn website voor meer informatie en mail me gerust. Groeten Wietske van Luipen

staging2.puur-ouderschap.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.