wijhe92 niet verder dan een gelijkspel

In de bekercompetitie werd er genoeg vertrouwen getankt voor het nieuwe seizoen in de Derde Klasse B. De ploeg van Hans van der Hoop wist al haar drie wedstrijden te winnen.

De eerste competitiewedstrijd verliep echter niet vlekkeloos. De thuisploeg had het lastig tegen haar opponent en kwam enkele keren goed weg. Tegenstander vv Twenthe was echter niet scherp in de afronding, waardoor tijdens de rust de brilstand nog op het bord stond.

In de tweede helft kwam Wijhe’92 beter in haar spel. De Wijhenaren kregen enkele goede mogelijkheden op de openingstreffer.

Na een uur spelen brak de thuisploeg de score open via Ricardo Heerink. De voorsprong was echter niet van lange duur, aangezien de bezoekers een kwartier later op gelijke hoogte kwamen via een strafschop.

Het werd door het gelijke spel niet de middag waar de thuisploeg op gehoopt had. Volgende week krijgt de ploeg van Hans van der Hoop de kans om de eerste winstpartij binnen te slepen. Zij gaan op bezoek bij S.V. Heeten.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.