welkoop raalte en lemelerveld dragen bij aan succes beste winkelketen van nederland

‘Een geweldige opsteker’
‘Een geweldige opsteker’, reageren Harry Overgoor van Welkoop Raalte en Johan Visscher van Welkoop Lemelerveld. ‘Als je bij de genomineerden hoort, wil je die prijzen binnenslepen ook! Vooral vanwege het feit dat de prijs wordt toegekend door consumenten, zijn we zeer tevreden met alle drie de prijzen.’

Drie uit drie
Welkoop mag zich het komende jaar drie keer De Beste van Nederland noemen. Want zowel in de categorie Tuin én de categorie Dierenspeciaalzaken als bij de Webshop Awards categorie Tuin is de hoofdprijs in de wacht gesleept. ‘Een fantastische waardering voor de geleverde inspanningen’, vervolgen Johan en Harrie.

‘Zeker ook voor onze webshop die pas sinds begin dit jaar in de lucht is. We willen alle medewerkers van Welkoop Raalte en Welkoop Lemelerveld enorm bedanken voor hun geleverde enthousiasme en inzet die zij dag in, dag uit leveren. Want dankzij hen lopen onze klanten tevreden de deur uit en komen ze met plezier terug.’

De grootste consumentenverkiezing van Nederland
Aan ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland ligt een jaarlijkse onafhankelijk consumentenonderzoek ten grondslag. Hierbij beoordelen consumenten hun favoriete winkelketens op aspecten als prijs, service en assortiment. Hiermee is De Beste Winkelketen van Nederland de grootste consumentenverkiezing van Nederland.

Een verkiezing waaraan afgelopen jaar 400 winkelketens hebben deelgenomen en maar liefst 400.000 consumenten hun stem hebben uitgebracht. De deelnemende winkelketens, verdeeld over verschillende categorieën, zijn stuk voor stuk A-merken die hun sporen in de branche ruimschoots hebben verdiend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.