weer volop activiteiten bij jongrencentrum traxx

Zaterdag 24 september van 19.00 tot 21.00 uur is er RAS avond. Een avond uit voor tieners en jongeren met autisme. De tieners en jongeren kunnen gebruik maken van het spelmateriaal van het jongerencentrum zoals de playstation, tafeltennis en pooltafel of gewoon naar muziek luisteren en kletsen. Deze avond zijn te vergelijken met de reguliere inlopen alleen dan is het besloten en in een kleinere zetting. Voel jij je beter op je gemak in een kleinere groep geef je dan op via irozendal@landstede.nl

Vrijdag 30 september van 19.30 tot 22.00 uur is er Tienerdisco voor alle kinderen uit de groepen 7 & 8 van de basisschool. De eerste van het seizoen dus ook de eerste keer voor de kinderen uit de groepen 7. Een eerste kennismaking met het uitgaansleven, de kinderen blijven tijdens de disco binnen en er is altijd een beroepskracht aanwezig samen met een aantal vrijwilligers. Vooral een hele gezellige avond, DJ lucien zorgt voor de muziek en er zijn leuke prijzen te winnen tijdens de loting. De entree is 2 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.