wandelen in wesepe met qr codes

Deze wandelroute, die is uitgezet door de plaatselijke werkgroep Wandel- en Fietsroutes, is onlangs voorzien van QR-codes. Door het scannen van deze codes met een smartphone kom je terecht op een website waarop aanvullende informatie over de omgeving te vinden is.

De route kan op twee manieren worden gelopen; onder begeleiding of individueel. De gezamenlijke wandelingen starten om 14:00 uur en 16:00 uur vanaf het plein bij de Nicolaaskerk. Je wordt dan begeleid door een lid van de wandelgroep die meer zal vertellen over datgene wat je onderweg tegenkomt.

Wil je zelf bepalen wanneer je de route loopt, dan kan dat ook. Vanaf 14:00 uur liggen de folders met de route voor je klaar bij het informatiepunt op het plein. De route is in totaal +/- 4,5 km lang en een hond mag mee. Omdat de route deels over onverhard terrein gaat is zij minder geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

Na de wandeling kun je aansluitend genieten van de vele optredens en workshops die in het kader van het Wij-land festival plaatsvinden. Bij het Wapen van Wesepe kun je terecht voor een hapje en een drankje. Wil je verder wandelen, dan kan dat ook want het eindpunt is opgenomen in het wandelnetwerk Salland.

Meer informatie kun je vinden op staging2.rondjewesepe.nl/home en staging2.wijland-wesepe.nl. Bij het Wapen van Wesepe zijn tevens meer routes verkrijgbaar die lopen door het prachtige Sallandse landschap.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.