vv lettele wint derby van davo

De twee ploegen uit de gemeente Deventer verschenen zondagmiddag op het bewolkte sportpark Rielerenk aan de aftrap. De derby tussen beide teams is al jaren een affiche.

In de openingsfase was vooral DAVO de bovenliggende partij. Geheel tegen de verhouding in kwam vv Lettele als eerste op voorsprong. Lettele-speler Brian Oosterwijk bleef kalm voor het DAVO-doel en bracht zijn team op voorsprong.

De bezoekers wisten het laatste kwartier van de eerste helft de voorsprong te verdedigen.

VV Lettele kwam uitstekend uit de kleedkamer. In de eerste minuut van de tweede helft verdubbelde Dave Beltman de score en bezorgde daarmee een comfortabele voorsprong voor zijn ploeg.

In de eindfase kwam DAVO nog terug in de wedstrijd met een aansluitingstreffer. De thuisploeg paste de tactiek ‘alles-of-niets’ toe en stichtte veel gevaar voor het Lettele-doel. De ploeg van Paul Roskam overleefde de wapenfeiten van de opponent en stapte na negentig minuten als winnaar van het veld.

Door de overwinning blijft Lettele aan kop in 4H. DAVO vindene we terug op de achtste plaats op de ranglijst. Volgende week speelt Lettele tegen SV Haarle, DAVO krijgt vv Holten op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.