vv heino knokt zich langs germania

Na de knappe uitzege op Orion (0-4) wilde de ploeg van Michel Steggink daar vandaag een vervolg op geven. Op Sportpark de Kampen stond de wedstrijd tegen vv Germania op het programma.

In de eerste helft waren er weinig kansen voor beide partijen. De bezoekers waren het dichtst bij de openingstreffer, maar Heino-doelman Tom Vastenavond kon dat met een fantastische save voorkomen.

Op slag van rust kwamen de Germanianen alsnog op voorsprong. Germania kreeg een strafschop toegekend en verzilverde deze. Een flinke klap voor de ploeg van Michel Steggink, zo vlak voor rust.

[tweetwidget type=”single” query=”777489698780512256″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

De trainer van vv Heino wist zijn ploeg echter goed op scherp te zetten in de rust. Heino-speler Robin Gerritsen had maar een minuut nodig om de gelijkmaker binnen te schuiven.

Net als in de eerste helft waren de kansen schaars. Tien minuten voor het einde maakte Wilco Gerritsen de treffer die de Heinoërs op voorsprong bracht.

[tweetwidget type=”single” query=”777502988986355712″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Door de overwinning staan de Heinoërs op de vijfde plaats in de Eerste Klasse. Volgende week gaat de ploeg van Michel Steggink op bezoek bij Quick 1888 uit Nijmegen.

Meer foto's