vv heino boekt knappe zege in nijmegen

Na de 1-4 nederlaag in de Sallandse derby tegen Rohda Raalte ging vv Heino zondagmiddag op zoek naar de eerste driepunter van het nieuwe seizoen.

In de vijftiende minuut kwamen de bezoekers op voorsprong. Robin Gerritsen verschalkte de Orion-doelman met een knappe vrije trap. De Heino-speler zag de bal in de linkerbovenhoek verdwijnen en bracht daarmee de stand op 0-1.

Een kwartier later kreeg SV Orion een goede mogelijkheid op de gelijkmaker. De thuisploeg kreeg een vrije trap op een mooie plek, maar de inzet spatte uiteen op de kruising.

In de tweede helft nam vv Heino verder afstand van de thuisploeg. Jasper Smeenk wist de bal in het vijandige doel te krijgen en liet het meegereisde publiek voor de tweede keer juichen.

Slechts drie minuten later werd de wedstrijd definitief beslist. Heino-aanvoerder Rik Keijzer scoorde de derde treffer van de middag uit een vrije trap.

Ondanks de comfortabele voorsprong kon Heino niet achterover leunen. Heino-doelman Tom Vastenavond moest twee keer noodgedwongen ingrijpen op inzetten van de Nijmegenaren.

Tien minuten voor het eindsignaal kon de vierde treffer gevierd worden. Een kopbal van Jasper Smeenk leek naast het doel van SV Orion te verdwijnen, maar een Orion-speler werkte de bal ongelukkig in eigen doel.

De ruime zege levert vv Heino de eerste drie punten van het seizoen op. Volgende week speelt de ploeg van Michel Steggink de thuiswedstrijd tegen Germania.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.