voorverkoop koele koele gaat hard

Op zaterdag 17 september vindt voor de derde maal Koele Koele plaats. Het is een intiatief van rockband Bökkers, die successen viert door het hele land.

De insteek van het festival is relatief eenvoudig: een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg. Een warme nazomerdag met bier, barbecue en toffe bands. Dit jaar zullen naast Bökkers ook Mozes and the Firstborn en Night Beats (USA) optreden.

‘Gewoon een mooie avond’
“Het idee van Koele Koele is eigenlijk heel simpel. Een nazomeravond, koud bier, Rock & Roll bandjes, barbecue en je vrienden om je heen. Gewoon een mooie avond”, aldus Bökkers. Bier, BBQ en Boogie is dan ook het devies. “Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de koele”, vult bassist Arjan Pronk aan.

Koele Koele was vorig jaar in de voorverkoop al compleet uitverkocht met 3000 bezoekers. De voorverkoop gaat dit jaar nog harder, er wordt aangeraden om niet te lang te wachten met kaarten kopen. Kaartjes kosten 20 euro (excl servicekosten) in de voorverkoop. Tickets koop je via staging2.koelekoele.nl.

Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Aanvang 19.00 uur tot 01.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.