volop activiteiten in raalte tijdens de nationale sportweek 2016

Ramele
Woensdagmiddag 21 september organiseerden vier verenigingen van Sportpark Ramele samen met combinatiefunctionaris Nicole Hemmink van Sportbedrijf Raalte een aantal sportclinics op Sportpark Ramele voor kinderen van de Raalter basisscholen. Ze konden kennismaken met tennis, fietscross, hockey en atletiek. 100 enthousiaste kinderen hadden zich aangemeld en genoten van een heerlijke sportmiddag.

Tijdelijk beachveld op bouwterrein Nieuw Tijenraan
Op het bouwterrein van Nieuw Tijenraan was een heus beachveld aangelegd. Hier werd gesport door leerlingen van verschillende basisscholen, Carmel College en KcdeBolster. Combinatiefunctionarissen Kai Rensen en Nicole Hemmink organiseerden hier veel sportieve activiteiten. Sporten op het beachveld kan straks ook op het dak van Nieuw Tijenraan!

Open lesweek aquasporten bij zwembad Tijenraan
Bij zwembad Tijenraan kan men tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met allerlei aquasporten. Op dinsdag 20 september was de primeur van de nieuwe aquasport Aquapower. Maar liefst veertig mensen hebben al deelgenomen aan de gratis proeflessen aquasporten.

Aandacht voor bewegen voor ouderen
Sportconsulent Brigit Trooster van Sportbedrijf Raalte gaf op donderdag 22 september een workshop ‘Vitaliteit en bewegen bij ouderen’ aan 30 vrijwillige activiteitenbegeleiders van Zorggroep Raalte bij Swanewoerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.