verloting en uitgifteavond 22 kavels de singel raalte trekt veel belangstellenden

Veel belangstelling
Er was veel belangstelling voor de uitgifteavond in het gemeentehuis van Raalte. “De plek is uniek, aan de rand van landelijk gebied, maar met alle voorzieningen binnen handbereik”, aldus een belangstellende. Op alle kavels die bestemd zijn voor half vrijstaande woningen zit inmiddels een optie. Ook voor 6 kavels voor vrijstaande woningen.

Franciscushof
Franciscushof krijgt een groene, landelijke uitstraling en een ruime opzet. Er komen ruim 300 woningen in uiteenlopende typen. Van de vrije kavels in het eerste deelplan de Terpen is inmiddels de helft verkocht en bebouwd. Ook in deelplan Veldhof is Nijhuis bouw volop bezig met de verkoop en bouw van 43 projectwoningen.

Informatie
Meer informatie over de nog beschikbare kavels in deelplan De Terpen en deelplan De Singel is te vinden op staging2.franciscushof.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.