veel nieuwsgierige bezoekers op open dag holsto tuinen in olst

De nieuwe showtuin was voor het eerst te bezichtigen. Een groot terras opgedeeld in diverse minituinen ter inspiratie om tuinideeën te kunnen opdoen.

“Een echte aanwinst voor de bezoeker die iets anders wil met de tuin, maar nog aan het oriënteren is wat er allemaal mogelijk is. Zo kunnen bezoekers een beter beeld vormen van de diverse bestratings- en tuinmaterialen, en hoe dit kan worden toegepast in hun eigen tuin”, aldus Brendan Adams de eigenaar van dit bedrijf.

“Naast alle schitterende en verse planten, tuinmeubelen en potten waren de biologische rozen van rozenkwekerij De Bierkreek uit Zeeland erg in trek. Deze kweker was een deel van de dag zelf aanwezig en heeft veel klanten van een bloeiend advies voorzien.”

Vorig jaar op 26 september 2015 openden de eigenaren Brendan en Evelien voor het eerst de deuren voor publiek. “Het was hard werken, maar we kijken terug op een prachtig eerste jaar. Het is elke dag weer een feestje om op deze schitterende plek te mogen werken, zo mooi in het groen tussen de hoge populieren en direct naast onze geliefde IJssel met z’n mooie uiterwaarden. Deze locatie past perfect bij onze missie, het maken van mooie groene tuinen en het bewust omgaan met mens en milieu. Deze dag was ook een uitgelezen moment om onze nieuwe medewerkers Auke en Jesper aan onze hoveniersklanten te kunnen voorstellen, aldus de eigenaren.”

Volgend jaar op de laatste zaterdag van september zal er ’traditiegetrouw’ weer een open dag worden gehouden. “Tot die tijd kunnen klanten op dinsdag tot en met zaterdag bij ons terecht op de Rijksstraatweg 12a te OIst voor alle tuininrichtingsmaterialen en beplanting. Uiteraard staan onze hoveniers graag voor u klaar en kunt u bij ons terecht voor alle tuin gerelateerde vragen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.