tweede editie smaek in t park groot succes

De opzet voor ‘Smaek in ’t Park’ was dit jaar nog groter. Er waren meer retro foodtrucks en mobiele keukens die festivalbezoekers de lekkerste hapjes en drankjes voorschotelden. Het aanbod varieerde van Italiaanse pizza’s tot Oosterse wok gerechten, van spareribs tot zoete taarten, en van fruitige smoothies tot het speciaalbier van Maximus. Kinderen konden knutselen bij de Knutselbus en er werden de hele middag verhalen voorgelezen door de Gele Verhalenbus uit Deventer. Kortom: er was voor ieder wat wils.

Ook de aankleding van het park was in samenwerking met Kringloopwinkel Het Goed verder uitgebreid, met onder meer een grote toegangspoort, selfie corner en ‘uitbrakzone’. De vijfkoppige band Junebug uit Apeldoorn zorgde voor de muzikale omlijsting op het nieuwe, zelfgemaakte podium van ‘Smaek in ’t Park’.

Tot slot werden de winnaressen Claudi en Maaike deze middag volledig in de watten gelegd en bediend op bed door hun persoonlijke butler tijdens het VIP arrangement. Het VIP arrangement werd gewonnen door het insturen van een #BFF -Best Food Foto- via Facebook voorafgaand aan het festival.  

‘Smaek in ’t Park’ werd mede mogelijk gemaakt door Slaapzaal Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.