Home / archiefcentraal / te veel aanmeldingen maken sportclinics ramele overweldigend succes

te veel aanmeldingen maken sportclinics ramele overweldigend succes

De organisatie, die het sportevenement in het kader van de Nationale Sportweek voor het eerst organiseerde, was dan ook verrast. Er moesten zelfs voor de veiligheid kinderen teleurgesteld worden. Dit tot grote spijt van de organisatie.

Met de kids die wel mee konden doen werd het een fantastische, zonovergoten middag met verhitte koppies. Na een warming up, verzorgt door Vital Centre, werd er gesport onder leiding van de verschillende trainers en enthousiaste vrijwilligers van de diverse verenigingen. Tijdens de pauze was er limonade en een heerlijke appel voor iedereen.

Aan het eind van de middag was er een volmondig ‘ja’, op de vraag of iedereen het naar de zin had gehad. De organisatie kan tevreden zijn. Iedereen keerde huiswaarts met een gezond ijsje en een rozette als aandenken aan een sportieve middag.

De middag werd mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Raalte en sponsoring van lokale ondernemers.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.