Home / archiefcentraal / tcr helpt ralda de wereld over

tcr helpt ralda de wereld over

Op de foto zie je dansers en muzikanten in hun Ralda shirt met het logo van TCR Tours in de Verenigde Staten. Daarvoor ging de groep ook al met de Ralda shirts naar Brazilië. En de shirts waren ook nog te zien in Dijon, Frankrijk, waar de groep natuurlijk naar toe reed in busjes van TCR Tours.

Ook een keer mee met één van de touringcars van TCR Tours? Kijk dan op www.tcr-tours.nl. Wil je mee dansen, muziek maken of mee op reis met Dansgroep Ralda? Kijk dan eens op www.ralda.nl of op haar Facebookpagina.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.