tafeltennisseizoen ttv heino weer van start

Nu vrijwel alle competitiespelers terug zijn van vakantie (vutters willen nog wel eens buiten de traditionele maanden gaan) zijn begin september ook de trainingen weer hervat. Iedereen stoomt zich klaar voor de competitiewedstrijden die vanaf deze week weer plaats vinden. Vandaar dat de opkomst voor het dubbeltoernooi dan ook bijzonder groot was.
Met een vaste dubbel werd er in twee poules gestreden. Als winnaars in de A poule wonnen Arnout Kok en Peggy van Gurp de meeste wedstrijden. In de B poule eindigden Arend Hofmeijer en Ans Morrenhof aan het eind van de dag op het hoogste podium.

Onder leiding van nieuwe trainer Hans Speek is er op dinsdagavond training voor de hoger geklasseerde spelers. Team 1 en team 2 spelen komen uit in de 1e klasse. Doelstelling voor dit beide teams dit seizoen om dit hoge niveau vast te houden. Dat geldt ook voor de teams in de klassen daaronder. Maar liefst 12 senioren teams komen voor TTV Heino uit in de competitie. Voor spelers die uitkomen in de lagere competitie klasse en recreanten is er op woensdagavond vanaf 20:30 uur de mogelijkheid om te trainen. Deze avond is toegankelijk voor alle leeftijden (afgezien van jeugd), mannen en vrouwen met of zonder talent. Lijkt het je wat om een avond te sporten loop op woensdagavond eens binnen, als je wil kan je zo een balletje meeslaan.

Het leuke van tafeltennis is dat je toch deel uit maakt van de hele groep. Er wordt aan de speeltafel voortdurend gewisseld van tegenstander zodat je de ene keer ietsje beter en de andere keer ietsje minder bent dan een tegenstander. En dat geeft vanzelf gesprekstof aan de bar of stamtafel in de pauze. Dat geldt zeker voor de 50 plusgroep die op maandagochtend vrijblijvend verzameld om een balletje te slaan.

Daarnaast heeft de jeugd natuurlijk de toekomst. Ook zij zijn weer gestart met trainen en op dinsdagavond krijgen vriendjes en vriendinnetjes ook de mogelijkheid om mee te trainen. De jeugd traint op maandag, dinsdag en donderdag vanaf half zeven. Je kan besluiten gewoon een avond te komen sporten in de week, je kan t.z.t ook meedoen in een team om competitie te spelen.

Bij TTV Heino kan je kosteloos een maand uitproberen of dit de sport is die bij je past. Een kleine club, iedereen kent iedereen, individuele sport op je eigen niveau, maar toch trainen in een groep. Kom eens langs, er is 6 dagen per week bedrijvigheid in ‘t Roekenest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.