sv raalte eenvoudig langs sdol

Na het gelijke spel van vorige week (1-1 tegen Wesepe) wilde de ploeg van Veltmaat zich vandaag herpakken.

Het ging echter in de openingsfase mis voor de thuisploeg. De bezoekers kwamen in de vierde minuut op voorsprong.

Door de tegentreffer werden de gastheren wakker geschud en kwam het beter in de wedstrijd. Een twintigtal minuten na de tegentreffer werd de gelijkmaker binnengeschoten door Jurry Tibben.

Drie minuten na rust nam SV Raalte de leiding. Jurry Tibben, die vlak voor rust de gelijkmaker voor zijn rekening nam, kwam voor de tweede keer deze middag tot scoren.

In de vijfenvijftigste minuut werd de score verder uitgebreid. SV Raalte-speler Tibben maakte zijn derde treffer en bleek goud waard voor zijn ploeg.

Na een uur voetballen werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid door Marnix van Santen, die de stand op 4-1 bracht.

De ploeg uit Luttenberg gaf zich na de vierde tegentreffer al gewonnen en kwam er niet meer aan te pas. SV Raalte-spelers Jef Hegtelaar en Kevin van Dartel bezegelden het lot van de bezoekers en brachten de stand op 6-1.

SV Raalte pakt door de overwinning van vanmiddag haar tweede driepunter van het seizoen. Volgende week gaat de ploeg van Christiaan Veltmaat op bezoek bij Go Ahead Deventer. De aanstaande tegenstander verloor zondagmiddag met 4-0 van SV Nieuw Heeten.

De Luttenbergers liepen vanmiddag voor het eerste tegen een nederlaag aan. Volgende week gaan zij zich proberen te herpakken tegen Sallandia uit Deventer.

[tweetwidget type=”single” query=”777504539725459456″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.