sv raalte blijft ongeslagen

In de resultaten blijft SV Raalte daardoor aan de goede kant van de score als het gaat om onderlinge confrontaties. Van de 7 ontmoetingen in competitieverband wonnen de Raaltenaren maar liefst 4 keer. Twee maal werden de punten verdeeld en slechts 1 keer trok Go Ahead aan het langste eind. De grootste uitslag behaalde SV Raalte in het seizoen 2013/2014. De Deventenaren werden toen met liefst 10-0 vernederd.

SV Raalte staat door het gelijkspel nu op de 4e plek met 8 punten uit vier wedstrijden. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Sportclub Deventer op het programma. Dit duel begint zondag om 14.00 uur.

Alle uitslagen van zondag uit de klasse 5G op een rij:
FC RDC – Terwolde 6-2
Sportclub Deventer – Nieuw-Heeten 3-1
SDOL – Sallandia 0-2
Go Ahead Deventer – SV Raalte 2-2
Mariënheem – Koninklijke UD 5-0
Wesepe – V en L 3-1

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.