sv marienheem zegeviert over sc deventer

Na de tegenvallende wedstrijd van vorige week (2-1 verlies bij SV Raalte) kreeg de ploeg van Dave Kok vandaag de kans om zich te revancheren.

Voorafgaand aan de wedstrijd hield de trainer van Mariënheem rekening met een lastige middag. “Ik had iets meer van SC Deventer verwacht. Er zitten daar enkele spelers die op een hoger niveau hebben gespeeld, dus daar hielden we wel rekening mee. Maar het viel eigenlijk allemaal wel mee.”

De openingstreffer viel pas in de zestigste minuut. De thuisploeg kwam op voorsprong door een doelpunt van Mike Kemper. Tien minuten na de treffer kwamen de bezoekers weer op gelijke hoogte door een penalty.

Na de tegentreffer was er echter geen reden voor paniek. De ploeg van Dave Kok speelde een prima wedstrijd en had het veldoverwicht. Mariënheem-speler Sander Alferink maakte in de 75e minuut de verlossende 2-1. Een vijftal minuten later werd de wedstrijd op slot gegooid dankzij een treffer van Stan Heetkamp.

“We hebben het goede spel uit de tweede helft van vorige week doorgezet. We speelden met lef en konden vanuit de opbouw goed vooruit spelen. In balbezit vond ik ons vandaag zeker goed”, aldus Dave Kok.

Volgende week staat de wedstrijd tegen V en L op het programma voor de Oranjehemden. “Vandaag verloren ze met 3-0 van SDOL en vorige week wonnen ze met 3-1 van Sallandia. Het is dus niet echt duidelijk met wat voor een ploeg we te maken krijgen, maar uit mijn tijd bij Wesepe ken ik ze al een beetje. Ik zie in ieder geval genoeg mogelijkheden om drie punten mee te nemen.”

Foto’s: Harrie Huisman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.