Home / archiefcentraal / super geslaagde lustrum editie atb ponyveldtoertocht heeten

super geslaagde lustrum editie atb ponyveldtoertocht heeten

Wat een dag, wat een mooie routes, wat een heerlijk jubileum-gebakje, wat een mooi deelnemersrecord, wat een heerlijk koele consumptie, maar bovenal: wat een gezelligheid! De organisatie geniet nog na van een uitermate geslaagde 10de editie van de ATB Ponyveldtoertocht Heeten. Alle prachtige foto’s die gemaakt zijn, worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd op de site www.atbheeten.nl. De organisatie van de ATB ponyveldtoertocht Heeten roept dan ook alle deelnemers op om wederom van de partij te zijn in 2017. Dus WEERKOMM!!!

Lees ook

Regio Deal-project bij The Green East moet snel van start gaan

Gemeente Raalte wil meer innovatieve bedrijvigheid in agro & food-sector naar regio halen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.