streekmarkt bij de oorsprong en het restaurant eten bij pa and ma in schalkhaar

Op deze zeldzaam mooie streekmarkten staan ambachtelijke lekkernijen, streekproducten, ambachtelijke producten, oude ambachten en meer. Ook worden er kleine demonstraties en workshops gegeven voor jong en oud.

Kinderen kunnen zich ook prima vermaken met speciale kinderactiviteiten en speciaal voor de mannen is er een ontspannen plekje gereserveerd op 25 september waar zij kunnen plaatsnemen in de stoel om zich ter plekke te laten scheren door de Heeren Scheersalon.

De verschillende data van de streekmarkten in 2016 zijn; 25 september, 30 oktober en 11 december (Kerstmarkt).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.