stem voor rabobank publieksprijs en win diner voor twee

Deze prijs wordt zondag rond de klok van 17.00 uur uitgereikt op de Plas. De inzenders maken kans op een diner voor twee personen bij het winnende restaurant. De organisatie vraagt te letten op de volgende uitgangspunten:

– Smaak, kwaliteit en presentatie van de gerechten
– Gastheer- c.q. –vrouwschap van de horecaondernemers
– Inrichting van de eettentjes en terras
– Service en snelheid

Live muziek op Bierfestival
Het Bierfestival begint eigenlijk op zaterdag, maar vrijdag wordt op de nieuwe locatie (Grote Markt) al een aftrap gegeven. Bezoekers kunnen bierkaarten voor het weekend kopen en alvast kennismaken met twee biertjes.

Om de feestvreugde op deze eerste avond te verhogen, heeft de organisatie gezorgd voor live muziek. Op het plein voor de Hema treedt singer-songwriter Melvin van Weert op die zijn eigen repertoire ten gehore brengt.

 

Meer foto's