sportpark ramele zet zich op de kaart in de nationale sportweek 2016

Woensdagmiddag 21 september organiseren vier verenigingen van Sportpark Ramele een groot evenement. Kinderen van de basisschool (vanaf groep 3) krijgen van 14.15 uur tot 17.30 uur de gelegenheid om kennis te maken met de vier sporten. Zo kunnen ze tennissen bij TRR, fietsen bij CRT, hockeyen bij SMHC en bij AV Salland kunnen ze kennis maken met atletiek.

Dit evenement wordt gesubsidieerd door de gemeente Raalte. Nicole Hemmink, combinatiefunctionaris van Sportbedrijf Raalte, is actief betrokken bij de organisatie van dit evenement.

In het voorjaar van 2017 krijgt dit een vervolg. Dan is er de mogelijkheid om bij iedere vereniging drie trainingen te volgen met aansluitend, de vierde keer, een leuk toernooitje. Je kunt dan in de maand maart terecht bij CRT, in april bij TRR, in mei bij SMHC en tot slot in juni bij AV Salland. Meer informatie hierover volgt later.

Belangstelling? Meld je dan nu aan via ramelesport@gmail.com

Aanmelden kan tot uiterlijk 19 september.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.