sportdag landstede mbo raalte weer groot succes

Een sportdag van school zou voor een overbezette student een mooie aanleiding kunnen zijn om eens een dagje ‘vrijaf’ te nemen. Niet bij Landstede aan de Zwolsestraat in Raalte. De teamcaptains moesten hun teams aanmelden bij de wedstrijdtafel en op deelname werd vervolgens streng toegezien. Niet dat dat nodig was, overigens. Door de diversiteit van sporten was er voor elk wat wils. Sommigen deden mee voor de gezelligheid, anderen gingen vol voor de winst. Tussen de prestatieteams bij de verschillende sporten was dan ook een flinke concurrentiestrijd merkbaar en was het in de poules vaak heel spannend.

Het weer leek nog even een spelbreker te gaan worden. Het betrok even maar gelukkig brak de zon al snel weer door en bleef regen de Landstede-studenten bespaard.

Landstede Groep fit & sportief
Gezondheid(szorg) en Sport nemen binnen het profiel van Landstede Groep een strategische plaats in. Landstede Groep vindt het belangrijk dat leerlingen, studenten en medewerkers een gezonde en actieve leefstijl hebben. Dit leidt tot een hogere kwaliteit van leven, minder ziekteverzuim en betere leer- /werkprestaties. Landstede Groep stimuleert en motiveert leerlingen, studenten en medewerkers door een ruim aanbod van beweegactiviteiten, de gezonde kantines, de participatie in unieke gezondheids- en sportprojecten en de partnerschappen met zorg- en sportinstellingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.