spannende spooktochten in het groot sallands maisdoolhof

Omringd door duistere figuren en griezelige wezens ga je in groepjes op pad. Onderweg zullen de spoken hun best doen om iedereen eens lekker te laten schrikken. Zodra de uitgang, na ongeveer 45 minuten is bereikt, kun je lekker bijkomen bij het kampvuur. Onder het genot van een marshmallow-stokje, die je zelf boven het vuur mag houden, kan deze griezelige ervaring worden gedeeld met de rest!

Durf jij het aan?
Iedereen die een unieke avond wil beleven in het griezelige maïsdoolhof is welkom. De avond begint om 20.30 uur. Diegene die een beetje bang zijn, kunnen dan in de schemer het doolhof in. Reserveren van een tijd is gewenst, zo kan lang wachten voorkomen worden.

De mensen die het echt eng vinden om het doolhof in te gaan, kunnen wachten op het terras. Er zal koffie/thee/fris en wat lekkers te verkrijgen zijn, waardoor zij zich ook vermaken. Entreekosten zijn € 6,00 p.p. inclusief marshmallow-stokje. Voor kinderfeestjes is er ook een apart spooktocht-arrangementje. Kinderen onder de 10 jaar met begeleiding.

Wanneer vinden de spooktochten plaats?
Vrijdag 23 september – vanaf 20.30 uur
Zaterdag 24 september – vanaf 20.30 uur
Vrijdag 30 september – vanaf 20.30 uur
Zaterdag 1 oktober – vanaf 20.30 uur

Reserveren kan via 06-46343086. Het adres is Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.