snelste meisje bij appelloop ontvang 35 kilo appels

Rosalie zit in groep 8 van De Bongerd in Boerhaar en was woensdag behoorlijk verrast dat ze zoveel appels kreeg uitgereikt. Ze loopt sinds 2014 mee met de Appelloop en is echt een rijzende ster. Ze had dit jaar wel last van de warmte, maar was ondanks dat net zo snel als vorig jaar. Samen met haar schoolgenootjes en juf Milou heeft ze gisteren vast en zeker een deel van de lekkere appels tijdens de pauze op zitten eten en de rest neemt ze mee naar huis. Wat ze daarmee gaat doen is nog niet bekend, wellicht voor een lekkere appeltaart!

De jaarlijkse Appelloop trok dit jaar geen nieuw record doordat het erg warm was. Ondanks de warmte zijn op de 5 km, zowel bij de dames als de heren, een nieuw parcoursrecord gevestigd. Deze waren zo snel dat ze ook in aanmerking kwamen voor de uitgeloofde premie van € 100. Van de 600 gestarte lopers zijn er in totaal 540 lopers bij de finish gekomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.