sneek uit altijd lastig

Vandaag moesten we tegen het 3e damesteam van Sneek, een jong en lang team waarvan je nooit weet wat je er van kunt verwachten. Aangezien we in de voorbereiding best redelijk spel hebben laten zien (soms zelfs goed) met een prima servedruk gingen we ook met die opdrachten het veld in, niveau van de voorbereiding vasthouden en veel serve druk.

We startten de 1e set met Wieke, Mathilde, Bodien, Sanne M., Moniek, Anne Fleur en Sanne J. als libero.

Dat de dames dit konden bleek al snel, Mathilde serveerde ons naar een 9-2 voorsprong en met goed verzorgd spel met heel weinig fouten speelden we de set uit, 25-14.

De 2e set hetzelfde beeld, een prima spelend team van de Bevers en een tegenstander die het niet bij kon benen, wederom een snelle set die met 25-15 gewonnen werd.

De 3e set nog steeds dezelfde opstelling, er slopen helaas wat fouten in ons spel en daardoor kreeg Sneek wat hoop en lef. We maakten het onszelf moeilijk en kwamen op een 13-9 achterstand. In een time out werd er aangegeven dat we ons foutenpercentage naar beneden moesten brengen en dat de servedruk weer omhoog moest. Met een paar prima series sleepten we de set binnen met 25-22.

De 4e set leek weer erg veel op de 1e 2 sets. De Bevers hadden de boel goed voor elkaar en Sneek kwam eigenlijk niet meer aan volleyballen toe, wederom een makkelijke set die we met 25-14 wonnen.

De 1e wedstrijd en een mooie 4-0 overwinning uit bij Sneek!! De dames hebben een prima basisniveau gehaald. Niet alleen de dames in het veld waren vandaag belangrijk maar ook de dames aan de kant. Een groot compliment omdat we de hele wedstrijd elkaar perfect steunden!!

Op naar volgende week, dan spelen we onze 1e thuiswedstrijd tegen Veracles D2. U bent van harte welkom om ons dan aan te moedigen, wij hebben er in ieder geval zin in en gaan on uiterste best doen om de goede start een nog beter vervolg te geven!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.