slagerij van kampen en brace openen nieuw seizoen hoftheater

Slagerij van Kampen – LIP/STICK
Na een succesvolle voorstelling in 2014 staat de populaire slagwerkgroep Slagerij van Kampen opnieuw in het HOFtheater. Hun nieuwe voorstelling ‘LIP/STICK’ op vrijdag 23 september is reeds uitverkocht en er is een wachtlijst.

Brace – Dejavu
Brace maakt in 2015 zijn comeback door zijn deelname aan ‘The Voice of Holland’. Brace’ laatste hit was dé zomerhit van 2016 waarmee hij samen met Kenny B en Ali B een gouden plaat won. Bijna vijftien jaar na zijn doorbraak komt hij met zijn eigen theatertour getiteld ‘Dejavu’. Zijn voorstelling is een muzikale samenvatting van de hoogte- en dieptepunten in het leven van de 30-jarige zanger. Hij vertelt over de roem en het succes, maar durft ook openhartig te zijn over de minder mooie momenten in zijn leven: hoe hij als probleemjongere opgroeide in Amsterdam, de dood van zijn vader, foute vrienden, een geëmigreerde moeder die hij vreselijk mist en zijn periode in de gevangenis.

Brace brak in 2004 landelijk door met de hits ‘Moppie’ en ‘Ik ben je zat’. Het jaar daarop volgde de hits ‘Leipe Mocro Flavour’ en ‘Hartendief’. Wat zijn grote doorbraak zou moeten zijn werd een ondergang. Brace staat in deze periode bekend als een moeilijke jongen en omringt zichzelf met foute vrienden. Hij vergooit zijn carrière en blijft achter met een gigantische belastingschuld. Zijn ultieme dieptepunt bereikt hij in 2010 als hij in de gevangenis belandt. In 2011 komt hij vervroegd vrij en gaat aan de slag bij de platenmaatschappij van goede vriend Ali B. En nu, vijftien jaar na zijn doorbraak weet hij wat hij wil: het Nederlandstalige lied op zijn eigen wijze vertolken.

De voorstelling van Brace vindt plaats op zaterdag 24 september om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten hiervoor kosten € 20,00. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Scholieren en studenten krijgen op vertoon van hun schoolpas tot en met 50% korting.

Dolf Jansen – Veilig (oudejaars 2016, try out)
Dolf Jansen is de man van verrassende en meeslepende verhalen, uitgetekend in scherpe, komische observaties en tere poëzie. Het theater is een veilige plek, zeker als Dolf Jansen zijn Oudejaars 2016 ‘Velig’ komt spelen. In anderhalf uur weet het publiek hoe mooi en liefdevol een jaar kan zijn, maar ook hoe hartverscheurend lelijk.

De voorstelling van Dolf Jansen vindt plaats op woensdag 28 september om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten hiervoor kosten € 19,00. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.