Home / archiefcentraal / singlescafe 40 67jr ruimzicht boskamp

singlescafe 40 67jr ruimzicht boskamp

BOSKAMP/OLST   –  Zaterdagavond 8 oktober 2016 is er een gezellige uitgaansavond voor alleenstaanden (±40-67jr). In samenwerking met relatiebemiddelingsbureau Dating Oost verzorgt Ruimzicht heerlijke hapjes tijdens dit singlescafe. “Wij zijn verheugd dat Dating Oost bij ons komt met dit evenement”, aldus Etiën Brouwer van Ruimzicht. “Een geweldig initiatief voor de alleenstaanden in deze omgeving.”

Getty Schepers, eigenaresse van Dating Oost legt uit dat wanneer je partner is overleden of je net gescheiden bent, je niet altijd vrienden voorhanden hebt die zaterdags met jou uit willen. “Die hebben hun eigen beslommeringen van relatie of huwelijk. Maar jij zit iedere avond alleen. Je wil er ook wel eens op uit. Dit kan nu. 98% van de bezoekers komt ook echt alleen. Wij ontvangen iedere gast persoonlijk bij de entree. Dit stelt gerust en voelt vertrouwd. Het is echter géén datingavond. Dan worden het ‘vleeskeuringen’. Dat willen wij absoluut niet.”

Het doel van het singlescafe is uitgaan in je eentje; gezelligheid en borrelen. Kletsen met andere alleenstaanden, lachen, dansen, koffie, hapje en een drankje. Singlescafe (±40-67jaar) bij Ruimzicht, zaterdagavond 8 oktober. Alleenstaanden worden verwacht vanaf 20.30 uur. Nette kleding gewenst. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes, graag gepast betalen. Café Ruimzicht, Eikelhofweg 9, Boskamp-Olst. Info Dating Oost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.