schuimparty in de tippe groot succes

Sportbedrijf Raalte had in samenwerking met Vrienden van de Tippe het feest georganiseerd als afsluiting van het zwemseizoen. Ook in het zwembad werden bezoekers getrakteerd op extra vertier door een stormbaan in het water. Zelfs een haai werd gesignaleerd in het water.

Omdat het de komende dagen weer tropisch warm wordt is het zwembad zeker tot en met woensdag geopend. Daardoor werd het schuimkanon ook op de ligweide geplaatst. Het deerde de vele bezoekers niet, want die genoten zichtbaar van het vele schuim en de muziek van Wesley van de Kraats. Maandag gaat het Sportbedrijf Raalte opnieuw bekijken of een verlenging van een aantal dagen haalbaar is.

Kwakkelzomer
“Ondanks een kwakkelzomer, zijn we zeer tevreden met de bezoekersaantallen, de vele vrijwilligers en de positieve reacties over het nieuwe interieur en de leuke activiteiten. En met het cadeautje van de mooie zomerse dagen in september zijn we natuurlijk erg blij”, vertelde voorzitter Jacques Seine enthousiast.

Foto’s: Martijn Jansman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.