salvora geniet van zonnige jubileumweek

De jubileumweek begon woensdagavond met een mix-toernooi waar maar liefst 60 leden zich in het zweet werkten. Zowel senioren, A-jeugd, B-jeugd als recreanten waren van de partij; een mooie gelegenheid om ook eens andere Salvorianen wat beter te leren kennen. Verbroedering alom.

Vrijdagavond was geheel gericht op de jongste leden, de CMV’s. Met slaapzakken, luchtbedden en knuffels verzamelden ze zich in Tijenraan voor een gezellige sleepover die bol stond van allerlei activiteiten. Van slapen kwam dus niet echt veel in de spelzaal.

Zaterdag was de laatste dag van de Salvora feestweek. Bijna heel volleyballiefhebbend Raalte had zich verzameld in Tijenraan: leden, oud-leden, vrijwilligers en kaderleden zorgden voor een gezellige drukte en goede sfeer. Ook Jan van Heun van hoofdsponsor Uitzendbureau Salland was van de partij.

Marieke Bömer
Voorzitster Jackie van Beek opende de middag en schetste in het kort de geschiedenis van Salvora gevolgd door een officieel moment, namelijk de huldiging van Marieke Bömer als lid van verdienste. In de 25 jaar dat Bömer is verbonden aan Salvora heeft zij zich in allerlei functies bijzonder verdienstelijk gemaakt.

Zitvolley
Vervolgens was het tijd voor actie. Het eerste onderdeel op het feestprogramma voor zaterdag: de volleybalclinic voor de A-, B- en C-jeugd. De junioren werden flink afgemat door oud-international Yannick van Harskamp, waarna zowel de jeugd als ook de senioren kennis konden maken met het loodzware zitvolley. Willem Siepel (international zitvolley) en Robbert-Paul Buitendijk kweten zich met verve van hun taak en lieten de leden ervaren hoe het is om met een handicap te volleyballen. Menig lid heeft zich flink in het zweet gewerkt en iedereen was het erover eens dat deze twee toppers enorm veel respect verdienen.

De veelzijdige feestweek werd afgesloten met een erg gezellige feestavond voor leden, sponsoren en de talloze vrijwilligers. Tussendoor werd nog een heuse volleybalkwis gespeeld en de zwoele zomeravond werd bedwongen met de nodige nattigheid.

Volleybalvereniging Salvora kijkt terug op een heerlijke, sportieve en gezellige week. Op naar het volgende jubileum met deze bloeiende volleybalvereniging!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.