salland twente tunnel nacht dicht voor onderhoud

Het onderhoud voor de gehele tunnel duurt van donderdag 6 oktober 2016 21.00 uur tot vrijdag 7 oktober 2016 05.00 uur. De tunnelbuizen Zwolle–Almelo en Almelo–Zwolle worden tegelijk afgesloten. Tijdens deze werkzaamheden zijn de tunnelbuizen gesloten voor al het verkeer en gelden er omleidingen. Rijkswaterstaat verwacht hierbij beperkte hinder.

De werkzaamheden bestaan uit onderhouden en bijstellen van alle systemen. Dit kan zijn het reinigen van de camera’s en het verhelpen van kleine elektrische storingen. 

Omleiding
Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt (5 tot 10 minuten).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.