rolstoelbus voor kay en familie stap dichterbij dankzij vriendenloterij

Kay lijdt aan het Nicolaides-Baraitser-syndroom, een zeldzame aandoening waar wereldwijd maar zo’n tachtig gevallen van bekend zijn. “Toen wij hoorden dat Wendy en Mark een inzamelingsactie waren gestart voor een rolstoelbus, hebben wij een aanvraag bij het VriendenFonds gedaan voor een bijdrage van 2.000 euro aan de bus”, vertelt Danielle Maliepaard namens het Zeldzame Ziekten Fonds.

“Deze rolstoelbus bevat alle aanpassingen die nodig zijn om met de hele familie op pad te gaan. Er past bijvoorbeeld een bed in, zodat Kay ook buitenshuis kan rusten. Wij zijn blij dat dankzij deze schenking van de VriendenLoterij de rolstoelbus een stuk dichterbij is.”

Wendy Bultman: “Dit is een hele mooie verrassing! De rolstoelbus is erg belangrijk voor ons gezin. Daarmee kunnen we met zijn allen op pad en hoef ik niet iets anders te regelen voor Kay. Ik wil hem overal mee naar toe nemen, zodat hij – met de aanpassingen die hij nodig heeft – gewoon deel uit maakt van ons gezinsleven. Deze bijdrage geeft onze inzamelingsactie een mooie boost!”

Twee keer per jaar kunnen goede doelen, clubs en verenigingen verbonden aan de VriendenLoterij of andere organisaties met een ANBI of SBBI-status een aanvraag tot 2.000 euro doen bij het VriendenFonds om iemand binnen de organisatie een steuntje in de rug te geven of in het zonnetje te zetten. Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een financiële bijdrage om de hartenwens van deze persoon te realiseren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.