rohda raalte verslikt zich in quick 1888

De ploeg uit Raalte begon uitstekend aan de wedstrijd. In de tweede minuut brak topaanwinst Ronald Gomez de score open en hielp Rohda aan een vroege voorsprong.

Na de treffer bleef de ploeg van Frank Tempelman druk houden op haar tegenstander, wat enkele goede mogelijkheden opleverde. De Quick-doelman hield met een paar goede reddingen zijn ploeg op de been.

Na een kwartier kon het eerste wapenfeit van de ploeg uit Nijmegen genoteerd worden. Het Rohda-doel werd van afstand onder vuur genomen maar de bal zeilde over de lat.

Lars van Schooten kreeg na een half uur de kans de score te verdubbelen vanuit een vrije trap. De middenvelder zag zijn inzet echter in het zijnet belanden.

In de tweede helft kreeg de ploeg van Frank Tempelman een flinke klap te verwerken. De thuisploeg kwam in de eerste helft nauwelijks in gevaar, maar kreeg in de 47e minuut een tegentreffer te verwerken.

De ploeg uit Gelderland kwam na de gelijkmaker beter in haar spel en creëerde enkele goede kansen. Na een uur voetballen kwamen de bezoekers op voorsprong. Rohda Raalte-doelman Jens Veldwachter was kansloos op de inzet die in de verre hoek geplaatst werd.

Door de tweede tegentreffer moest Rohda Raalte meer risico nemen om de eerste thuiswedstrijd van het seizoen niet te verliezen. De thuisploeg was dichtbij een gelijkmaker via een vrije trap, maar Lars van Schooten zag zijn inzet op de lat uiteen spatten.

In de laatste vijftien minuten van de wedstrijd kregen de Raaltenaren kans op kans, maar de Quick-doelman speelde een goede partij. Hij greep telkens goed in en kon iedere doelpoging onschadelijk maken.

In de negentigste minuut werd Djeremy Zandvliet neergehaald in het zestienmetergebied van Quick 1888, maar de scheidsrechter van dienst vond het geen penalty.

In de slotseconden van de wedstrijd mocht Lars van Schooten het opnieuw proberen uit een vrije trap. Helaas voor de Raaltenaren eindigde de bal voor de tweede keer op de lat.

De scheidsrechter floot voor het eindsignaal met een 1-2 eindstand op het scorebord. Een flinke domper voor de ploeg van Frank Tempelman, die het seizoen goed opende met de 1-4 zege op vv Heino in de Sallandse derby.

Volgende week zondag gaat Rohda Raalte op bezoek bij Longa’30 uit Lichtenvoorde. De aanstaande tegenstander speelde vanmiddag met 0-0 gelijk tegen STEVO.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.