rohda raalte pakt drie punten in lichtenvoorde

Na de nederlaag van vorige week (1-2 tegen Be Quick 1888) was de ploeg van Frank Tempelman gebrand op een overwinning. De Raaltenaren reisden af naar de Achterhoek om het in de derde speelronde op te nemen tegen Longa’30.

[tweetwidget type=”single” query=”777477029755232256″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

De supporters van de Raaltenaren hoefden niet lang te wachten op de openingstreffer. In de vijfde minuut van de wedstrijd kwam Djeremy Zandvliet tot scoren en bracht daarmee Rohda Raalte op voorsprong.

Ondanks het goede begin van de Roodgelen kwam de thuisploeg vrij snel op gelijke hoogte. In de vijftiende minuut kregen de Raaltenaren een tegentreffer te verwerken.

Rohda Raalte bleef knokken en vocht zichzelf terug in de wedstrijd. Zes minuten na het tegendoelpunt kwam Djeremy Zandvliet voor de tweede keer oog in oog met de Longa-doelman. Hij kwam opnieuw als winnaar uit deze tweestrijd en bracht de stand op 1-2.

Na de tweede treffer van Zandvliet bleef Rohda Raalte aanzetten. Coen van Heun deed een poging vanaf 25 meter en zag zijn inzet rakelings naast het doel verdwijnen. Niet veel later kreeg Ronald Gomez zijn kans, maar de zomeraanwinst schoot de bal over het Longa-doel.

Beide ploegen zochten na vijfenveertig minuten de kleedkamers op. De ploeg van Frank Tempelman had de voorsprong in handen maar wist dat het nog lang niet over was.

In de tiende minuut van de tweede helft kregen de Raaltenaren een grote kans om verder uit te lopen. Een fout in de verdediging van de gastheren werd niet afgestraft, waardoor de Longa’30 in leven werd gehouden.

In het laatste kwartier van de wedstrijd werd de wedstrijd beslist. In de achtenzeventigste minuut was Ronald Gomez er als de kippen bij om de rebound van een vrije trap binnen te tikken.

Twee minuten later had diezelfde Ronald Gomez een groot aandeel in de vierde treffer van de Raaltenaren. Zijn voorzet werd door Ogúzhan Sahin binnengewerkt.

Door de 4-1 zege kan Rohda Raalte de tweede driepunter van het seizoen bijschrijven. Volgende week krijgt de ploeg van Frank Tempelman de selectie van STEVO op bezoek. De aanstaande opponent speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk tegen TVC’28.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.