rick liegebeest 2

Een column schrijven is leuk, maar reacties krijgen is vaak minstens net zo leuk. Bovenstaande mail kreeg ik naar aanleiding van de column van vorige week. Op een of andere manier heb ik de familie Overesch boos gemaakt, u weet wel, die ecologische boerderij tussen Raalte en Heino waar de varkens altijd zo lekker in de modder liggen.

De familie Overesch nodigt mij uit om met eigen ogen te kijken hoe een en ander in elkaar steekt wat dierenwelzijn en milieu betreft. Waarom ze nou zo boos zijn, snap ik eigenlijk niet, want ik nam het in mijn column juist op de voor de boeren. Zal vast ergens een verkeerde snaar zijn die ik geraakt heb.

De uitnodiging om te komen kijken is overigens goed bedoeld, maar die sla ik graag af. Ik ben namelijk laatst al bij de open dag van Overesch geweest en, biologisch of niet, mijn handen ruiken nog steeds naar varkens. Bovendien ben ik een beetje boos over die speurtocht die ze uitgezet hebben.

Twee uur lang heb ik met mijn kinderen langs sloten en maisvelden gelopen om allerhande vragen over dieren te beantwoorden en vakjes in te kleuren. Op de kleurplaat verscheen een mooi gekleurde haan en ik wist zeker dat mijn kinderen de hoofdprijs zouden winnen. Maar tot op de dag van vandaag wacht ik nog steeds op een telefoontje.

Groeten,
Rick

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.